Onze huid- en gelaatsverzorging: je ziet het effect meteen

Je gezicht is vaak het eerste waarop je omgeving let. Als je er goed wil uitzien en je je huid de nodige voeding wil geven, is gelaatsverzorging dan ook een must. Je huid vertelt bovendien heel wat over je gezondheid. Huidproblemen zoals acne of eczeem zijn jammer genoeg geen uitzondering, maar er bestaan oplossingen voor!

Probleemhuid of niet, vette of droge huid, man of vrouw, jong of oud: ontdek hier hoe onze schoonheidsspecialiste élke huid weer doet stralen, of boek meteen je afspraak.

Gelaatsverzorging met maximaal resultaat

Onze missie? De beste en gezondste versie van jouw huid tevoorschijn toveren. Onze gelaatsverzorging doet rimpels en littekens vervagen, verstevigt en verzacht je huid, en doet je poriën verkleinen. Je ziet niet alleen meteen resultaat; je voelt het ook – zeker omdat je volledig ontspannen ons schoonheidsinstituut weer buiten wandelt.

Altijd skin care op maat

Al onze huid- en gelaatsverzorgingen zijn op maat, want jouw huid is uniek. We beginnen dan ook steeds met een uitgebreide huidanalyse die ons helpt om de producten en technieken te kiezen waarbij jouw huid het meeste gebaat is. Bovendien geven we graag advies over de voedingssupplementen die jou een mooie, egale huid bezorgen.

Tijdens onze sessies reinigen we je huid niet alleen grondig; we geven ze ook een vitamineboost van jewelste dankzij producten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat je huid van nature waterproof is, absorbeert ze niet alle crèmes zomaar. Om dit te compenseren, gebruiken we het Ionzyme® DF apparaat, dat de opname drastisch verbetert en onze verzorging tot diep in je huid doet doordringen

Waarom herhaling wérkt

Of je nu twintig of zeventig bent, je huid vernieuwt zich voortdurend. Dat betekent dat je op elk moment kan beginnen werken aan een stralende huid, maar ook dat je je gelaatsverzorging het best regelmatig herhaalt. Daarom stellen we een gepersonaliseerd behandelingsplan op. Dat monitoren we zorgvuldig, zodat je snel resultaat boekt en het maximum uit onze producten haalt.

Bye bye, huidproblemen

Wil jij littekens, striemen of rimpels geen kans meer geven? Zonneschade, cellulitis, acne of een gevoelige huid aanpakken? Vaarwel zeggen tegen fronslijnen, psoriasis, pigmentvlekken of huidveroudering? We beschikken over de nodige knowhow om jouw huid te verbeteren en zijn er rotsvast van overtuigd: voor elk huidtype en voor elke huidaandoening bestaat er een oplossing.

Bovendien krijg je niet alleen een behandeling op maat, maar ook heel wat tips om je huidproblemen de baas te blijven. Want door gezond te eten en voldoende te bewegen, slapen en drinken geef je je huid al heel veel ondersteuning, maar soms is dat niet genoeg. Als je bijvoorbeeld een droge huid hebt, dan is het een goed idee om niet té lang onder de douche te blijven staan, voor lauw water te kiezen en je huid droog te deppen in plaats van te wrijven. Wie last heeft van puistjes, vindt de oorzaak dan weer vaak in stress.

Schoonheidsspecialiste tot je dienst!

Van make-up tot gelaatsmassages en andere extra’s, van een volledige huidanalyse tot een aangepaste gezichtsverzorging: bij ons ben je aan het juiste adres om je huid zichtbaar te doen stralen. Neem dus gerust contact op.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€