Skyncare Keerbergen - Opendeur

Minerale make-up: het beste voor je huid

Met de juiste make-up zet je je troeven in de kijker. De kans is dan ook groot dat het aanbrengen van make-up deel uitmaakt van je dagelijkse routine – of je nu kiest voor een beetje subtiele lippenstift of een uitgebreide maquillage. Maar natuurlijk wil je niet alleen zo goed mogelijk voor de dag komen; je wil je huid ook de verzorging geven die ze nodig heeft. Met minerale make-up, 100% natuurlijke make-up op basis van mineralen, vang je die twee vliegen in één klap. 

Minerale make-up laat je huid ademen

Op het eerste gezicht hebben minerale make-up en synthetische make-up hetzelfde resultaat: kleine flaws en tekenen van vermoeidheid blijven verborgen, en je gaat er jonger uitzien. Toch heeft minerale make-up een belangrijk streepje voor! Terwijl synthetische make-up je problemen alleen maar camoufleert en je poriën in het slechtste geval zelfs volledig verstopt, laat natuurlijke make-up je huid ademen. Dat is goed nieuws voor élk huidtype, maar zeker voor een probleemhuid, want acne en andere kwaaltjes verergeren alleen maar als je er een niet-ademende laag overheen legt.

Minder bewaarmiddelen, meer boost

Bovendien geven de bijzondere ingrediënten waaraan minerale make-up haar naam te danken heeft je huid een boost. Zo werkt zinkoxide bijvoorbeeld kalmerend en biedt het bescherming tegen uv-stralen. Bovendien hebben mineralen vaak een neutrale geur, waardoor ze schadelijke geurstoffen overbodig maken. Ook bewaarmiddelen komen er veel minder aan te pas, omdat minerale make-up van nature langer meegaat.

Een Jane Iredale make-upsessie boeken?

Wil je je professioneel laten opmaken met minerale make-up? Krijg professioneel advies en stralen dankzij de gezonde minerale skincare make-up van Jane Iredale. We staan voor je klaar!

Dagmake-up - 30 min

€40
Onze zorgvuldig aangebrachte dagmake-up geeft je zelfvertrouwen een boost en brengt jouw sterke kanten op een natuurlijke manier naar voor.

Feestmake-up - 45 min

€55
Belangrijk event voor de boeg? Stralend op een feestje verschijnen? Met een feestlook op maat zorgen we dat alle ogen op jou gericht zijn.

Workshop make-up individueel - 90 min

€75
1-op-1 make-up sessie waar jijzelf aan de slag gaat. Samen selecteren we de make-up producten die jou er stralend doen uitzien. We doen alles voor, maar jij brengt elke stap zelf aan. Zo kan jij vol zelfvertrouwen thuis aan de slag.

Workshop make-up in groep - 150 min

€50 per persoon
Een leuke workshop onder vrienden, collega's, zussen waarbij jullie zelf aan de slag gaan. Wij zorgen voor het juiste make-up advies en de nodige bubbels. Plezier verzekerd en jullie gaan allen stralend naar huis. Mogelijk vanaf 3 personen.

Summer Facial

Huidanalyse met Observ520 toestel
+ Icoone gelaat, hals en décolleté
+ Hydrafacial Signature
+ Quick Summer make-up look met de nieuwe collectie van jane iredale
 
Gun jezelf 120 minuten complete me-time en ga de zomer in met een GLOW!
Nu 229 i.p.v. 299€